Op de radio

Vrijdag 9 oktober kwam mijn boek uit. Die avond was ik uitgenodigd bij het radio programma Almere Plenair. Ik keek er naar uit en vond het spannend tegelijk. Ik liep al een paar dagen op wolken met mijn eerste exemplaar in mijn handen. Mijn doel was bereikt, ik had een boek.

Maar nu het promoten. Ik vroeg Bart in de auto om mogelijke vragen te stellen die ik tijdens de uitzending misschien zou moeten beantwoorden. Toen we voor de deur stonden, drukten we na een tijdje wachten op alle knopjes. Er kwam veel herrie uit, maar er kwam geen beweging in de mannen die voor de microfoons voor het raam zaten. Ik klopte hard op de deur en dat werkte. Er werd opengedaan en we werden hartelijk begroet. De sfeer was meteen erg gezellig en gemoedelijk, ik voelde de spanning uit mij glijden.

Het gesprek in de uitzending verliep soepel, ik kon zeggen hoe ik me voelde, waarom ik was gaan schrijven en wat het schrijven voor me betekende. Ook kon ik een stukje voorlezen. Dat had ik voorbereid. In andere interviews had ik weleens gezien dat schrijvers een stukje uit hun boek voorlazen, dus ik had een stukje uitgezocht.

Al met al was het een leuke ervaring. De mannen waren erg geïnteresseerd en zeer hartelijk. Ik voelde me helemaal beroemd!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Op de radio

Op de radio

Mijn manier van doen is verschenen!

Het eerste exemplaar!

Het boek van toen werd mijn boek nu

9 oktober is de dag